Over COACHING.

Persoonlijke vooruitgang of een team laten bloeien en groeien, hoe realiseer je dat nou? Wij weten op een prettige manier het beste in mensen naar boven te halen, wij gaan voor de groei van binnenuit. Zodat er op lange termijn blijvende resultaten zichtbaar zijn. De mens en de organisatie blijven centraal staan, in de juiste verhouding met elkaar.

Wij werken met gedragsanalyses op basis van DISC en DRIJFVEREN, wij zijn hiervoor gecertificeerd. Deze bewezen methodes gaan over HOE iemand zich gedraagt en WAAROM iemand zich zo gedraagt. Deze twee elementen zijn bij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen een basis om op te coachen. Met deze tools zetten we samen een raamwerk neer om tot een Persoonlijk Ontwikkelings Plan te komen.
Deze methodes zijn toepasbaar voor zowel individuen als voor teams.

Coaching

Waar wij voor GAAN.

RESULTAAT

SAMEN VOOR RESULTAAT

Samenwerken voor resultaat

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Daarom stimuleren wij samenwerking in organisaties en werken wij zelf ook samen met vaste strategische partners. Wij kunnen namelijk niet alles zelf! We zoeken naar de juiste verbinding om tot succesvolle resultaten te komen.

BEWEGING

ALTIJD IN BEWEGING

Altijd in beweging

Dynamisch, energiek, daadkrachtig en proactief. De hele wereld is voortdurend in beweging. Wij blijven onszelf uitdagen  door steeds te blijven zoeken naar betere en snellere oplossingen voor onszelf en onze klanten. Dit maakt ons tot een (pro)actieve partner.

TRANSPARANTIE

TRANSPARANT ALS SLEUTEL

Transparant als sleutel

Transparant is voor ons een sleutelwoord in het aangaan van relaties. Open, eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Wij willen altijd transparant zijn in wat we doen. Het vraagt iets extra’s om dit te zijn en vooral te blijven; daar willen wij graag in voorop lopen. Met transparant zijn kan er ook een échte connectie ontstaan. We willen doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!