Over COACHING.

Persoonlijke vooruitgang of een team laten bloeien en groeien, hoe realiseer je dat nou? Wij weten op een prettige manier het beste in mensen naar boven te halen, wij gaan voor de groei van binnenuit. Zodat er op lange termijn blijvende resultaten zichtbaar zijn. De mens en de organisatie blijven centraal staan, in de juiste balans met elkaar.

Wij zijn gecertificeerd om DISC en DRIJFVEREN analyses toe te passen, hiermee krijg je snel inzicht in je gedrag en de drijfveren die onder je gedrag zitten. Je krijgt een gevalideerde analyse, welke wij met je doornemen en vaak als basis gebruiken om het verdere coachingstraject te doorlopen.

In deze dienst zit ook een mogelijkheid voor een ‘golden package’. Dit kan alleen in goed overleg afgenomen worden; bij voorkeur in combinatie met een andere dienst. MRISE werkt voor dit unieke concept samen met ervaringsdeskundigen, zij zijn allemaal zeer succesvol in hun eigen vakgebied. Maar dit succes is er gekomen door over de toppen te lopen en door de dalen heen te gaan. Dit concept is in het coachtraject een grote meerwaarde.

Een meerwaarde omdat gecompliceerde, soms zeer kwetsbare, (levens of ondernemers) vragen beantwoord kunnen worden vanuit ervaring uit de praktijk. Resultaat van deze aanpak: persoonlijke rust en ruimte. Hierdoor krijgen persoonlijke processen de juiste aandacht die ze nodig hebben.

Waar wij voor gaan

Coaching

Waar wij voor GAAN.

RESULTAAT

SAMEN VOOR RESULTAAT

Samenwerken voor resultaat

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Daarom stimuleren wij samenwerking in organisaties en werken wij zelf ook samen met vaste strategische partners. Wij kunnen namelijk niet alles zelf! We zoeken naar de juiste verbinding om tot succesvolle resultaten te komen.

Contact

BEWEGING

ALTIJD IN BEWEGING

Altijd in beweging

Dynamisch, energiek, daadkrachtig en proactief. De hele wereld is voortdurend in beweging. Wij blijven onszelf uitdagen  door steeds te blijven zoeken naar betere en snellere oplossingen voor onszelf en onze klanten. Dit maakt ons tot een (pro)actieve partner.

Contact

TRANSPARANTIE

TRANSPARANT ALS SLEUTEL

Transparant als sleutel

Transparant is voor ons een sleutelwoord in het aangaan van relaties. Open, eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Wij willen altijd transparant zijn in wat we doen. Het vraagt iets extra’s om dit te zijn en vooral te blijven; daar willen wij graag in voorop lopen. Met transparant zijn kan er ook een échte connectie ontstaan. We willen doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Contact