Ons PORTFOLIO.

Strategie & Organisatie

Coaching & Optimalisatie

Coaching & Optimalisatie

Strategie, Organisatie, Coaching & Optimalisatie

Strategie & Organisatie

Over MRISE.

MRISE is een organisatie van samenwerkende consultants die in 2019 is opgericht . De partners Ard-Jan en Maurice hebben op verschillende terreinen met elkaar samengewerkt, voordat ze dit avontuur samen zijn begonnen. De persoonlijkheden en competenties matchen enorm goed en dit maakt hen tot een team waar je graag mee wilt samenwerken.

Ons doel is om mens en organisatie in hun bestemming te brengen en te helpen haar doelen te realiseren. In onze commerciële groei ambitie past ook pro Deo werk. In een gezonde balans adviseren wij ook organisaties die niet de financiële middelen hebben om deze trajecten samen met ons te doorlopen.

Waar wij voor gaan

Ard-Jan Gijsbertsen.

Partner / Sr. Consultant / Coach

Als bedrijfskundige weet Ard-Jan altijd weer een nieuwe strategie te bedenken of de huidige te verfrissen met zijn scherpe analyse. Met zijn jarenlange ondernemerservaring weet hij vaak de juiste vragen te stellen, om tot concrete oplossingen te komen.

Maurice van Oeveren.

Partner / Consultant / Coach

Maurice is als consultant altijd bereid om door te gaan waar anderen stoppen. Hij heeft jaren gewerkt in de internationale business en kan daardoor snel de juiste verbindingen leggen. Met zijn gevoel voor mensen maakt het hem een prettige sparringpartner.

Waar wij voor GAAN.

RESULTAAT

SAMEN VOOR RESULTAAT

Samenwerken voor resultaat

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Daarom stimuleren wij samenwerking in organisaties en werken wij zelf ook samen met vaste strategische partners. Wij kunnen namelijk niet alles zelf! We zoeken naar de juiste verbinding om tot succesvolle resultaten te komen.
Contact

BEWEGING

ALTIJD IN BEWEGING

Altijd in beweging

Dynamisch, energiek, daadkrachtig en proactief. De hele wereld is voortdurend in beweging. Wij blijven onszelf uitdagen  door steeds te blijven zoeken naar betere en snellere oplossingen voor onszelf en onze klanten. Dit maakt ons tot een (pro)actieve partner.
Contact

TRANSPARANTIE

TRANSPARANT ALS SLEUTEL

Transparant als sleutel

Transparant is voor ons een sleutelwoord in het aangaan van relaties. Open, eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Wij willen altijd transparant zijn in wat we doen. Het vraagt iets extra’s om dit te zijn en vooral te blijven; daar willen wij graag in voorop lopen. Met transparant zijn kan er ook een échte connectie ontstaan. We willen doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!
Contact