Over MRISE.

MRISE is een organisatie van samenwerkende consultants die in 2019 is opgericht . De partners Ard-Jan en Maurice hebben op verschillende terreinen met elkaar samengewerkt, voordat ze dit avontuur samen zijn begonnen. De persoonlijkheden en competenties matchen enorm goed en dit maakt hen tot een team waar je graag mee wilt samenwerken.

Ons doel is om mens en organisatie in hun bestemming te brengen en te helpen haar doelen te realiseren. In onze commerciële groei ambitie past ook pro Deo werk. In een gezonde balans adviseren wij ook organisaties die niet de financiële middelen hebben om deze trajecten samen met ons te doorlopen.

Waar wij voor gaan

Ard-Jan Gijsbertsen.

Partner / Sr. Consultant / Coach

Als bedrijfskundige weet Ard-Jan altijd weer een nieuwe strategie te bedenken of de huidige te verfrissen met zijn scherpe analyse. Met zijn jarenlange ondernemerservaring weet hij vaak de juiste vragen te stellen, om tot concrete oplossingen te komen.

Maurice van Oeveren.

Partner / Consultant / Coach

Maurice is als consultant altijd bereid om door te gaan waar anderen stoppen. Hij heeft jaren gewerkt in de internationale business en kan daardoor snel de juiste verbindingen leggen. Met zijn gevoel voor mensen maakt het hem een prettige sparringpartner.

Onze AANPAK.

Focus

Focus om je doel te bereiken

Jouw organisatie wil een bepaald doel bereiken en heeft een bepaalde bestemming. Dit doel willen we graag helpen (her)ontdekken; eventueel aanpassen en opnieuw definiëren, zodat je met een duidelijke focus doelgericht verder kunt.

Route

Strategieën die voor je werken

Je kunt je doel scherp hebben, maar nog niet weten hoe je er komt. Daar is een duidelijke strategie voor nodig. Wij helpen je deze strategie te formuleren en uit te voeren.

Synergie

Methoden optimaal inzetten

Je weet waar je naar toe wilt (focus) en hoe je er komt (route). Nu is het nodig je hele organisatie hierop in te richten zodat elk onderdeel optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelstellingen; oftewel het laten ontstaan van synergie.  We creëren een helder en effectief plan, gevolgd door een professionele en praktische uitvoering.

Waar wij voor GAAN.

RESULTAAT

SAMEN VOOR RESULTAAT

Samenwerken voor resultaat

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Daarom stimuleren wij samenwerking in organisaties en werken wij zelf ook samen met vaste strategische partners. Wij kunnen namelijk niet alles zelf! We zoeken naar de juiste verbinding om tot succesvolle resultaten te komen.
Contact

BEWEGING

ALTIJD IN BEWEGING

Altijd in beweging

Dynamisch, energiek, daadkrachtig en proactief. De hele wereld is voortdurend in beweging. Wij blijven onszelf uitdagen  door steeds te blijven zoeken naar betere en snellere oplossingen voor onszelf en onze klanten. Dit maakt ons tot een (pro)actieve partner.
Contact

TRANSPARANTIE

TRANSPARANT ALS SLEUTEL

Transparant als sleutel

Transparant is voor ons een sleutelwoord in het aangaan van relaties. Open, eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Wij willen altijd transparant zijn in wat we doen. Het vraagt iets extra’s om dit te zijn en vooral te blijven; daar willen wij graag in voorop lopen. Met transparant zijn kan er ook een échte connectie ontstaan. We willen doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!
Contact

Onze strategische PARTNERS.

Om een volledig pallet aan diensten te kunnen bieden werken wij samen met een aantal strategische partners. Zij brengen hun expertise in, onder andere op het gebied van financiële vraagstukken, ICT, marketing en branding. Zo weet u zeker dat u op elk terrein professioneel advies kunt verwachten.